Skijalište Gerlitzen

Austrija

Ovo malo koruško skijalište nalazi se iznad jezera Ossiacher, tek koji kilometar od Vi- llacha. Domaćini ga zovu “Baby Kronplatz” zato što je riječ kao i kod Kronplatza, o ski- jalištu na jednom brdu s čijeg se vrha spuštaju staze na gotovo sve strane svijeta. Vrlo je lako dostupan, te je jedno od najbližih austrijskih skijališta. Skijalište Gerlitzen ima 36 km raznih tipova skijaških staza, 5.3 km spusta prema Klosterleu, fun- park za snowboardere i 14 raznih tipova ski liftova. Tu se nalaze i svi potrebni servisi za skijanje, od prodavaonice ski opreme, ski renta i depoa, ureda škole skijanja koja je dostupna i na hrvatskom jeziku, nekoliko restorana i barova.

Skijaške staze

Početničke staze - Zelene staze
0 km
Lake staze - Plave staze
13 km
Staze srednje težine - Crvene staze
28 km
Teške staze - Crne staze
3 km

Ski liftovi

Vučnice
10
Sjedežnice
7
Gondole
1
Kabinske žičare
Zračni tramvaj
Ukupna dužina skijaških staza

36 km

Visina

1010 - 1911 m

Hotel EduCare je moderan hotel u Treffenu u blizini jezera Ossiacher, 800 m od gondole u Annenheimu. Od sadržaja: restoran sa austrijskom kuhinjom, besplatan parking pred hotelom, fitness dvorana s utezima i cardio spravama, wellness (sauna, parna kupelj, prostor za opuštanje, masaže uz doplatu), u potpunosti prilagođen osobama s invaliditetom.
Aparthotel Legendär smješten je na idiličnoj lokaciji, na samoj obali Osojskog jezera. Aparthotel Legendär obuhvaća besplatno parkiralište. Zimi nudi besplatnu uslugu prijevoza do skijališta Gerlitzen. Skijalište Gerlitzen nudi sve što je potrebno za savršen i nezaboravan odmor. Koristi moderne, udobne žičare i savršeno uređene, široke staze. Spa sadržaji aparthotela Legendär uključuju paviljon uz jezero s 4 saune, unutarnji bazen s mlaznicama i razne wellness te kozmetičke tretmane. Na raspolaganju je i teretana u kojoj gosti mogu vježbati svakog dana.
Apartmansko naselje na sunčanoj strani Gerlitzen alpi, na 1.460 m nadmorske visine, 300 m od srednje stanice žičare. Do naselja se stiže iz Treffena, planinskom cestom dugom 9 km (gosti naselja ne plaćaju korištenje ceste). Naselje je podjeljeno u 2 djela – Almresort i Kanzelhöhe apartments & more. U Almresortu je usluga na bazi polupansiona plus. Gostima su na raspolaganju recepcija, restoran, la carte restoran, garaža (1 garažno mjesto po smještajnoj jedinici), bazen (14x5 m), igraonica za djecu, 3 saune, prostor za relaksaciju, masaža (uz doplatu), ogrtač za kupanje (uz doplatu)
OD

675 kn

1/2-4 Juniorsuite Guggenbichl   #19866
  4 kreveta 53 m2
od: 675 kn
po osobi
1/4-6 Suite Waldtratte   #19867
  6 kreveta 75 m2
od: 749 kn
po osobi
1/2-4 Sonnenappartement   #19868
  4 kreveta 53 m2
od: 815 kn
Almsuite   #19869
  6 kreveta 73 m2
od: 967 kn