Skijalište Kranjska Gora

Slovenija

Kranjska Gora je simpatično malo mjesto stiješnjeno u uskom klancu među visokim alp- skim vrhovima. Skijalište Kranjska Gora nadvisuje vrh Vitranc sa 1570 m/nm, dok se sama Kranjska Gora nalazi na 809 mnv. Budući da je stanje snježnih padalina znalo varirati od sezone do sezone, uložena su sredstva i u sustav umjetnog zasnježivanja koji sada pokriva cca 80 % staza. Osim skijanja, Kranjska Gora nudi cijeli niz popratnih aktivnosti poput skijaškog trčanja (40 km staza), sanjkanja, turno skijanja, penjanja po zaleđenim slapovima ili, za najmlađe, vožnje u sobovskoj zaprezi. Ovo skijalište primjereno je kako za početnike tako i za napredne skijaše (prije svega na Podkorenu). U dnu skijališta se nalazi “Snježna plaža” – plato prepun restorana, barova i terasa, stvoren za uživanje kada sunce obasja ovo slovensko skijalište. Tu se može i iznajmiti i servisirati ski oprema, a u blizini je i nekoliko prodavaonica sportske opreme. Ski škole nalaze se odmah uz skijalište, a u samom mjestu se može posuditi i skijaška oprema.

Skijaške staze

Početničke staze - Zelene staze
0 km
Lake staze - Plave staze
10 km
Staze srednje težine - Crvene staze
8 km
Teške staze - Crne staze
2 km

Ski liftovi

Vučnice
13
Sjedežnice
6
Gondole
Kabinske žičare
Zračni tramvaj
Ukupna dužina skijaških staza

20 km

Visina

813 - 1295 m

Best Western

Slovenija / Kranjska Gora
Hotel 2 - 4 300 m 300 m
Ovaj obiteljski hotel nalazi se u pješačkoj zoni, nekoliko minuta hoda do jezera i gondole. Od sadržaja: spa centar s 2 saune i soba za opuštanje koje možete koristiti besplatno, vlastito parkiralište i podzemna garaža, besplatan wi fi. Sobe su vrlo komforne, sve sadrže TWC, telefon,sat TV, sušilo za kosu, internet.
OD

790 kn

Economy soba
  2
od: 790 kn jedinica/dan
Standard soba
  3
od: 830 kn jedinica/dan
Comfort soba
  4
od: 900 kn jedinica/dan
Superior soba
  3
od: 1.020 kn jedinica/dan
Suite
  4
od: 1.240 kn jedinica/dan
Junior suite
  4
od: 1.500 kn jedinica/dan

Hotel Kompas

Slovenija / Kranjska Gora
Hotel 4* 2 - 3 150-200 m
Hotel Kompas okružuju prostran hotelski vrt i zeleni travnjaci. Hotel ima 156 udobnih i suvremenih soba. Svaka je opremljena tušem, bežičnim Internetom, digitalnom televizijom, sefom i sušilom za kosu.Bogata ponuda gastronomskih specijaliteta ponudu, a u ponudi je i wellness s bazenom, saunama, salonom za masažu i kompletnom njegom.
OD

3.600 kn

Dvokrevetna soba - SKIJAŠKI PAKET
  3
od: 3.600 kn osoba/boravak
Hotel se nalazi u mjestu Gozd Martuljek, 5 km od Kranjske Gore. Gostima su na raspolaganju ulaz u hotelske bazene, -30% na saunu, WiFi, beplatan ulaz u Casino Korona, besplatan parking, restoran, a la carte restoran, vinoteka, masaže, alpski spa centar, dvorana za squash, vanjski sportski objekti, dječji mini klub.
OD

390 kn

Dvokrevetna soba 3*
  3
od: 390 kn osoba/dan
Dvokrevetna soba 4*, pogled šuma
  3
od: 470 kn osoba/dan
Dvokrevetna soba 4*, pogled planine
  3
od: 540 kn osoba/dan
Ramada Hotel & Suites Kranjska Gora jedno je od obilježja arhitekture Kranjske Gore. Hote je udaljen od skijališta nešto manje od 100 m. Zbog položaja uz glavnu šetnicu, društveni su događaji uvijek na dohvat ruke. Hotel ima 110 estetsko dovršenih i udobnih soba. Među njima su posebne antiseptičke sobe za alergijski osjetljive goste, veće sobe nadstandardne veličine i soba sa vodenim krevetom. Sobe imaju TWC, kabelsku televiziju, bežični internet, mini bar i sef. Većina soba ima balkon.
OD

3.120 kn

Dvokrevetna soba - SKIJAŠKI PAKET
  4
od: 3.120 kn osoba/boravak
Ramada Resort Kranjska Gora nalazi se neposredno uz skijalište, u podnožju skijaškog raja. Uređene sobe s pogledom na divan alpski svijet. U ponudi je kupanje u vodenom parku usred skijališta nezaboravan je doživljaj prije svega zimi. Hotel je od središta Kranjske Gore udaljen svega sto metara. 118 soba opremljeno je s wireless, TWC, kabelsku televizijom i radiijem, mini barom te neposrednu telefonsku liniju.
OD

4.590 kn

Dvokrevetna soba - SKIJAŠKI PAKET
  2
od: 4.590 kn osoba/boravak