Skijalište Hochzillertal

Austrija

Dolina Zillertal nalazi se u austrijskoj saveznoj pokrajni Tirol. Okružena brojnim vrhovima visokim preko 3,000 m n/v. Najviša točka Zillertala je Hochfeiler na visini od 3,509 m n/v. Zbog svojih neograničenih mogućnosti je dobila naziv najaktivnija dolina na svijetu. Cijelo područje ima 506 kilometara staza sa ogromnom dodatnom ponudom zabave na skijalištu i u naseljima, više od 30 barova i restorana. Ski centri su međusobno udaljeni na nekoliko minuta vožnje ski busom te svaki dan možete skijati na drugom skijalištu.

Skijaške staze

Početničke staze - Zelene staze
Lake staze - Plave staze
Staze srednje težine - Crvene staze
Teške staze - Crne staze

Ski liftovi

Vučnice
35
Sjedežnice
Gondole
Kabinske žičare
Zračni tramvaj
Ukupna dužina skijaških staza

155 km

Visina

3250 m

Ovaj mali hotel nalazi se u centru mjesta Stumm, 1 km udaljen od skijališta do kojeg vozi besplatan ski bus čija je stanica 20 m od hotela. Gostima su na raspolaganju restoran, besplatan parking i WiFi. Kućni ljubimci su dozvoljeni uz doplatu. Dječji krevetić, kuhalo za vodu, igračke za djecu su dostupne bez nadoplate.
OD

518 kn

Dvokrevetna soba
  4 20 m2
od: 518 kn osoba/dan
Hotel se nalazi u centru mjesta Fügen, 900 m udaljen od žičare Spieljochbahn, besplatni ski bus staje nasuprot hotela. Gostima su na raspolaganju unutarnji bazen, sauna, prostorija za opuštanje, dječja igraonica, restoran, hotelski bar, besplatni WiFi i parking.
OD

589 kn

Dvokrevetna soba Onkeljoch
  2 17-20 m2
od: 589 kn osoba/dan
Dvokrevetna soba Spieljoch
  4 24-30 m2
od: 612 kn osoba/dan