Skijalište 3 Zinnen Dolomites

Italija

Skijaško područje Sextner Dolomita smješteno je na talijansko-austrijskoj granici u juž- nom Tirolu u centru Dolomita koji spadaju u UNESCO-vu svjetsku baštinu. Skijalište ima ukupno 110 km staza (11 crnih, 43 crvene i 39 plavih) na 5 planinskih područja (Monte Elmo, Stiergarten, Croda Rossa, Passo Monte Croce i Dolomiti del Comelico) povezanih sa 33 skilifta (5 gondola, 9 dvosedežnica i 19 vučnica). Najpoznatija mjesta: Sesto/ Sexten: idilično mjesto smješteno u lijepom okruženju Sextner Dolomita, ispod centralnog dijela skijališta koje čini Helm spojen s Rotwandom i Kreuzbergom, gdje se nalazi i mjesto Vierschach (Versciaco) u kojem se križaju donja stanica gondole te želje- znička linija koja vozi do Perce otkuda kreće žičara prema vrhu Kronplatza! Na taj način skijašima je dostupno čak 200 km staza susjednih skijališta. Vlak kreće svakih pola sata i vozi 40 minuta između dva skijališta. San Candido/Innichen: gradić sa simpatičnom pješačkom zonom u centru, idealan za šetnje, apres ski razonodu i shopping. Skijalište Haunold koje se nalazi iznad gradića kao i kompleks bazena Acquafun, omiljena su odredišta obitelji sa djecom.

Skijaške staze

Početničke staze - Zelene staze
Lake staze - Plave staze
37 km
Staze srednje težine - Crvene staze
52 km
Teške staze - Crne staze
11 km

Ski liftovi

Vučnice
19
Sjedežnice
7
Gondole
6
Kabinske žičare
Zračni tramvaj
Ukupna dužina skijaških staza

110 km

Visina

1200 - 2033 m

Post Hotel nalazi se a nadmorskoj visini od 1175 m u mjestu San Candido. Sadržaji u hotelu: spa s finskom saunom, parnom kupelji, zatvoreni bazen, revitalizirajući tuš; dvije sobe za masažu, tretmane lica itd., bar, restoran, panoramska terasa.
Apartmani su prikladani za 2 do 4 osobe. Dvosobni apartman se sastoji od dnevnog boravka s čajnom kuhinjom, kaučem na rasklapanje za 2 osobe, spavaće sobe s bračnim krevetom i kupaonice. Apartmani imaju jedan kat ili se protežu na dvije etaže povezane spiralnim stubištem.
Hotel Lowe nalazi se u mjestu San Candide koje je vrlo dobro povezano s skijaškom regijom Sesto Dolomites, stanica žičare Monte Elmo je udaljena svega 150 metara od hotela. U blizini su staze za skijaško trčanje. Nakon aktivnog dana u Dolomitima možete se opustiti u wellness centru (finska sauna, parna kupelj, kneipp spa, zona za opuštanje) ili uživati uz čašu piva ili vina u kućnom baru.

Apartmani Strobl

Italija / 3 Zinnen Dolomites
Apartmani 2 - 4 350 m 350 m
Rezidencija "Apartmani Strobl" smještena je na južnoj strani doline, 300 m od Hotela Strobl. Središnji trg s brojnim trgovinama i autobusnim stajalištima na pješačkoj je udaljenosti, kao i ski liftovi. Ključevi se preuzimaju na recepciji Hotela Strobl
Apartmani Wassermann nalaze se preko puta hotela Strobl. Ključevi od apartmana se preuzimaju na recepciji Hotela Strobl

Hotel Strobl ***

Italija / 3 Zinnen Dolomites
Hotel 3* 2 - 4 50 m 50 m
Hotel Strobl nalazi se u Sextenu/Sesto, nasuprot impozantne povijesne farme "Wassermann" i rezidencije "Apartmani Strobl"udaljene 300 metara, smještene su na južnoj strani doline. Prekrasni pogled na selo ispod i planine Dolomita. Središnji trg s brojnim trgovinama i autobusnom stajalištima udaljen je samo nekoliko koraka, kao i ski liftovi.

Chalet Rudana

Italija / 3 Zinnen Dolomites
Apartmani 2 - 4 200 m 400 m
U neposrednoj blizini skijaških staza i gondole Helm (2 min hoda) sa pristupom na skijalište Zinnen Dolomites. Stanica ski busa je udaljena 100 metara, a šarmantan seoski centar Sesto/Sextena sa brojnim restoranima, barovima, pizzerijama i bogatom apres ski ponudom udaljen je 5 minuta hoda. Kuća je izgrađena u drvetu sa 5 eksluzivinh chaleta za 2-4 osobe.
Rezidencija Rudlerhof nalazi se u neposrednoj blizini skijaških staza i gondole Helm (2 min hoda) sa pristupom na skijalište Zinnen Dolomites" . Stanica ski busa je udaljena 100 metara, a šarmantan seoski centar Sesto sa brojnim restoranima, barovima, pizzerijama i bogatom apres ski ponudom udaljen je 5 minuta hoda.