Skijalište Val di Fassa

Italija

Val di Fassa je atraktivno skijaško područje u Dolomitima s naseljima Canazei, Campi- tello, Mazzin, Pozza di Fassa, Vigo di Fassa. Mjesta su lako dostupna i povezana ski-jaškim autobusima. Pozza di Fassa idealna je za obitelji s djecom – tu su škole skijanja i dječji vrtići, a u Pozzi postoji i staza za noćno skijanje; od Canazeija je udaljena svega 13 km. U Vigo di Fassa u muzeju Ladinskih Dolomita možete upoznati kulturu starosjedilaca Ladina. U sunčanom Ciampedie najveći je izazov 1.000 m duga pista Tomba, s nagibom i do 58%, stvorena za vrhunsko skijanje. Srednje teške staze nalaze se na Belvedereu iznad Canaezeija, gdje je jedna od najljepših i najvećih skijaških visoravni u Dolomitima. Tu je uređen i snowpark za snowboardere. Dijelovi skijališta koji su više-manje povezani su : Belvedere, Ciampac, Col Rodelle, Ciampedia, Buffaure.

Skijaške staze

Početničke staze - Zelene staze
Lake staze - Plave staze
Staze srednje težine - Crvene staze
1 km
Teške staze - Crne staze

Ski liftovi

Vučnice
Sjedežnice
Gondole
Kabinske žičare
59
Zračni tramvaj
Ukupna dužina skijaških staza

120 km

Visina

1190 - 2958 m

Hotel Miramonti je smješten na vrlo lijepoj poziciji, okružen planinama. Od sadržaja: recepcija otvorena 24 sata na dan, bar, restoran, mali wellness centar sa saunom i teretanom, terasu, soba za čitanje i odmaranje, spremište za skije i opremu, dvorana za sastanke, unutarnji i vanjski parking. Od skijališta Corvara (Alta Badia Ski) udaljen je 800 m. Stanica ski busa nalazi se ispred hotela.
OD

5.313 kn

Dvokrevetna soba
  4
od: 5.313 kn osoba/tjedan
Hotel Al Sole Resort smješten je samo 10 minuta hoda od centra Canazei, u blizini je Passo di Pordi. Također se nalazi 6 km od Sellaronde. Žičare su samo nekoliko metara udaljene od hotela.Hotel Resort Al Sole nudi dizajnerski smještaj u Canazeiu, sadrži 42 sobe za nepušače koje pružaju savršenu ravnotežu između udobnosti i stila. Brzi pristup internetu dostupan je u cijelom objektu. Sobe imaju klima-uređaj, LCD TV i mini-hladnjak te pogled na rijeku. Ovaj smještaj ima kuhinju opremljenu perilicom posuđa i aparatom za pripremu kave / čaja.
OD

465 kn

Dvokrevetna soba sa doručkom
  2
od: 465 kn osoba/dan
Obiteljski Suite
  4
od: 608 kn osoba/dan
Aparthotel Princess nalazi se na panoramskoj lokaciji u mjestu Penia, 1 km od Albe i 2 km od Canazeja. Stajalište skijaškog autobusa udaljeno je 100 metara, a žičara Ciampac-Alba udaljena je 400 metara od hotela.
OD

187 kn

Trosobni apartman za 6
  6
od: 187 kn osoba/dan
Studio za 4
studio apartman 4
od: 190 kn osoba/dan
Trosobni apartman za 6 (2 kupaonice)
  6
od: 196 kn osoba/dan
Studio za 4 ( s pogledom)
studio apartman 4
od: 196 kn osoba/dan
Dvosobni apartman za 5
  5
od: 197 kn osoba/dan
Studio za 3
studio apartman 3
od: 233 kn osoba/dan
Studio za 2
studio apartman 2
od: 298 kn osoba/dan
Hotel Jan Marie nalazi se u Canazeiu, 500 m od centra mjesta i 800 m od žičare Belvedere do koje vozi privatni hotelski shuttle bus čija je stanica 20 m od hotela.Gostima je na raspolaganju besplatan parking, spremište za skije sa grijačem za pancerice, besplatan ulaz u wellness centar (sauna, jacuzzi, teretana), WiFi.
OD

3.528 kn

Dvokrevetna soba Classic
  3
od: 3.528 kn osoba/tjedan
Dvokrevetna soba Superior
  2
od: 4.032 kn osoba/tjedan
Park Hotel Faloria nalazi se u Canazei, 12 km od prolaza Pordoi i 400 m od Canazei Pecol, a nudi vrt, bar, zajednički salon i besplatni WiFi.
OD

3.563 kn

Dvokrevetna soba
  4
od: 3.563 kn osoba/tjedan
Residence Casa Canazei smještena je 900m od Canazei staza, povezana sa Sella Ronda- Superski Dolomiti. Stajalište ski busa udaljeno je 50ak metara. Kompleks se satoji od 4 zgrade izgrađene u tipičnom stilu. Sadrže recepciju, tavernu, boravak s TV-om, relax sobu, saunu, igraonicu za djecu, vešeraj, i spremište za skije. Svi apartmani uređeni su s drvenim namještajem s privatnom kupaonicom s kadom ili tušem, kuhinjskom nišom, garažom, TVom, sefom i telefonom.
OD

1.071 kn

Dvosobni za 4 (+1)
spavaće sobe: 1 5
od: 1.071 kn osoba/tjedan
Trosobni za 6
spavaće sobe: 2 6
od: 1.075 kn osoba/tjedan
Residence Club al Sole *** smješten je u centru mjesta Canazei, udaljena nekoliko metara od shopping i zabavnog centra, 2 minute hoda od žičare Col de Rossi Sellaronda. Sadrži garažu, wellness centar AquaVitalis sa bazenom, dječjim bazenom, turskom kupelji, teretanom te dječjom igraonicom. Svi apartmani sadrže sušilo za kosu, sef, TV, perilicu suđa i mikrovalnu pećnicu.