Hotel Punta

Hrvatska / Vodice
Hotel 4* 1 - 2

Glavna zgrada kompleksa Punta je smještena u deseto-katnom objektu i nudi mogućnost odabira superior ili standard soba ili apartmanskih soba. Sobe su smještene od prvog do devetog kata i sve imaju balkon. Svih 76 superior soba i 2 luksuzno opremljene apartmanske sobe Vam pružaju panoramski pogled na more i otoke. Preostalih 52 standardne sobe pružaju predivan pogled na park i grad Vodice. 

Uz prostranu recepciju, u glavnoj zgradi se nalaze i svi ostali sadržaji koji će Vaš boravak učiniti ugodnijim i ispunjenijim, kao što su dva restorana, lobby bar, wellness i spa centar sa unutarnjim bazenom i fitness dvoranom, suvenirnica, te ostale multifunkcionalne dvorane za kongrese, seminare ili poslovne sastanke. 

Unutar hortikulturnog parka hotela nalazi se i starovjekovna crkva Sv. Križa, koja posjetiocima može pružiti kako spiritualne tako i povijesne doživljaje kulturne baštine lokalnog kraja. U suvremeno opremljenim i klimatiziranim sobama i apartmanima, sa balkonom i pogledom na more sat. LCD TV, telefonom, WIFI, mini barom, sefom, sušilom za kosu, hotel raspolaže sa 128 soba+ 2 hotelska apartmana. Svi prostori u hotelu su klimatizirani. Hotel je otvoren čitavu godinu.

Glavne značajke

Check in
10:00 - 14:00
Check out
00:00 - 12:00
Internet
Da, besplatno
Parking
Da
Ljubimci
Ne

Pogodnosti

Internet
Da, besplatno
Parking dostupan
Da Parking uz nadoplatu
Držanje kućnih ljubimaca
Ne
Bazen
Da, besplatno Vrste bazena: Bazen na otvorenom Bazen za djecu Grijani bazen Unutarnji bazen
Dodatni sadržaj u objektu
Masaža Oprema za fitnes Hidromasažna kada

Udaljenosti

More
50 m

Lokacija

Provjerite cijene i raspoloživost